Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

Време е за сопствен дом.

ПРЕБАРАЈ

Бортас Услуги

Со нашиот тим од искусни архитекти и градежни инженери, изработуваме проектна документација (проекти), студии, елаборати, анализи, експертизи и друга документација која е во согласност со стандардите, нормативите и прописите за проектирање и архитектонско обликување на градбите.

Инвентивноста на нашиот тим е во можноста на гледање на работите поинаку.

Одделението за урбанизам во компанијата БОРТАС веќе 6 години активно изработува детални урбанистички планови за потребите на различни општини во Република Македонија

БОРТАС БЛОГ

02 Mar 2016

13. Меѓународен саем на градежништво, градежни материјали и градежна механизација
6. RealExpo - Меѓународен саем на недвижности

ЗОШТО БОРТАС

We never start a project until we understand your needs

Our analysis of your needs at the beginning of your project can save substantial time and money over the course of construction.

We select only loyal, dedicated, experienced subcontractors

The success of a project is largely dependent on the quality of the subcontractors selected. That’s why BORTAS chooses subcontractors who believe, as we do, in providing the highest standards of service and craftsmanship.

Повеќе од 20 години искуство!

РЕФЕРЕНЦИ