Барате повеќе информации? +389 2 32 27 625

Станбен Објект во О. Карпош спроти Градски Парк- Криви Дол

ПРЕБАРАЈ

 
 

Станбен Објект во О. Карпош спроти Градски Парк- Криви Дол

Објект: 
Станбен Објект во О. Карпош спроти Градски Парк- Криви Дол
Година на изградба: 
2016

 

 

ВАШИОТ НОВ ДОМ ВО  ЧИСТА И МИРНА УРБАНА СРЕДИНА

Бортас отпочна со изградба на нов станбен објект во Општина Карпош, локалитет Криви Дол.  

Објектот е сместен на одлична локација, во чиста и мирна средина,  изолиран од градскиот метеж, а оддалечен на само 3км од центарот на градот. Поставен е на самиот кеј на реката Вардар со непречен поглед кон Градскиот Парк и Водно. Ваквата негова поставеност го прави идеален избор за секој оној кој сака да ужива во природата, а сепак да го има градот на дофат.

Пристапот до објектот е од Бул. 8-ми Септември со оддалеченост од 300м, а паркирањето е обезбедено на надземни и подземни паркинг места во рамките на сопствената парцела.

 • катност По+П+3+Пк
 • површина на станови од 18-108м2
 • парковски површини во приземјето и зелени тераси на катовите
 • А класа енергетско ефикасен објект
 • сопствен (индивидуален) систем на греење
 • вграден клима уред во секој стан
 • одлична звучна и термичка  изолација (заштеда до 40% во грејниот период на годината)
 • прва класа на паркет, плочки и санитарии, внатрешна и фасадна столарија
 • видеофонија и видео надзор

 

БОРТАС ДОО-Скопје во соработка со СТОПАНСКА БАНКА а.д. БИТОЛА Ви нуди одлични и единствени поволности за станбен кредит за сите заинтересирани купувачи на станови во објектот во Криви Дол

 • 1.9% ФИКСНА КАМАТНА СТАПКА ЗА ПРВИТЕ ТРИ ГОДИНИ
 • учество од 20% од вредноста на станот и можност без учество со хипотека од 2:1
 • Рок на враќање на кредитот до 30 години
 • Гратис кредитна картичка со лимит во висина од 3 плати
 • Бесплатно електронско банкарство
 • Дозволено пречекорување по трансакциска сметка во висина од 2 плати
 • Однос на рата/плата е  1:2
 • Старосна граница на кредитобарателот до 75 години на денот на достасување на кредитот
 • Можност за вклучување на кокредитобарател (член од потесно семејството)
 • Брзо и ефикасно  одобрување на кредит со одлична комуникација со вработените во банката
Business Type: 
Property Status: